Βιέννη, ημέρα 2η


Πώς γίνεται, κάθε φορά που ταξιδεύω με το Μπάμπη να πρέπει να δουλεύω μέχρι τα ξημερώματα… σηκώθηκα σήμερα με 4 ώρες ύπνο και χωρίς ξυπνητήρι παρακαλώ, έκανα το ντουζάκι μου και κατέβηκα για πρωινό. Ο μπουφές ήταν με διαφορά ο πιο φτωχός που έχω δει ποτέ σε ξενοδοχείο, ακόμα και σε hostel που έχω μείνει! Ακόμα και τον καφέ έπρεπε να τον ζητήσεις για να σου τον φέρουν… τα κλασικά γλυκά (βούτυρο, μαρμελάδα, κέηκ) και αλμυρά (αυγά χτυπητά, μπέϊκον, ψωμάκια) μαζί με αυτά που δεν τρώω ποτέ σε ξενοχοδείο (γιαούρτι/γάλα, δημητριακά, φρούτα, κομπόστες κλπ). Μετά από το δυναμωτικό πρωινό κατευθείαν στο χώρο συνάντησης.

Σήμερα είχαμε μικρές μάχες που μάλλον έληξαν αναίμακτα…βοήθησε και το χορτοφαγικό φαγητό το μεσημέρι καθώς και οι ξεπλυμένοι καφέδες που δεν μπορούσαν να διώξουν τη νύστα… υποτονικά όλα μετά από κάποια φάση, απλά περιμέναμε το διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη! Μια μπυρίτσα στα βιαστικά για τον αποχαιρετισμό μέχρι το επόμενο meeting και μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο: Απάντηση στα emails, report, οργάνωση για τις επόμενες ημέρες για να καλύψουμε το χαμένο χρόνο από τις 2 μέρες μακρυά από το γραφείο…

Άντε με το καλό να επιστρέψουμε αύριο στην Αθήνα. Καλή η Βιέννη, αλλά χωρίς παρέα δεν κάνεις πολλά πράγματα… άσε που με γονάτισε και η νύστα από νωρίς. Καληνύχτα και καλή τύχη!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s