Προ-αστεια-κος part II


Δείτε την παρακάτω εικόνα, από τον σταθμό του Προαστιακού στο Κορωπί. Όχι, δεν έχω κάνει mirror τη μισή εικόνα, απλά έχουν χαλάσει και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων εδώ και αρκετές ημέρες! Αν δεν έχεις ήδη εισιτήριο μαζί σου, ατύχησες!

IMAG0264

Η λύση είναι απλή: Περνάς χωρίς εισιτήριο κάτω στις αποβάθρες, διασχίζεις την πλατφόρμα και βρίσκεσαι από την άλλη πλευρά του δρόμου/σταθμού, όπου υπάρχουν μηχανήματα που (ελπίζεις να) λειτουργούν καθώς και εκδοτήριο με υπάλληλο. Μετά πρέπει να επιστρέψεις προς τα πίσω, ειδικά αν σε βολεύει το μετρό και όχι ο προαστιακός. Τώρα εάν έχεις κινητικό πρόβλημα ή βλέπεις το συρμό να περνάει δίπλα σου και εσύ ξέρεις ότι τον έχεις χάσει μέχρι να πάρεις το εισιτήριό σου, τότε ατύχησες και πάλι… την επόμενη φορά φρόντισε να έχεις εισιτήριο από πριν ή να φτάσεις νωρίτερα στο σταθμό για να προλάβεις να κάνεις τη βόλτα σου μέχρι το εκδοτήριο!

Δε μιλάω και για τον ανελκυστήρα που έχει χαλάσει εδώ και μήνες και τον έχουν κλείσει με μαύρες σακούλες σκουπιδιών… εκεί γελάω, γιατί όσοι τρέχουν να προλάβουν να τον χρησιμοποιήσουν είναι συνήθως άνθρωποι με πρόβλημα όχι κινητικό (π.χ. ηλικιωμένοι) αλλά κακομαθημένοι, μαλθακοί και χοντροκώληδες που δεν μπορούν να ανέβουν πέντε σκαλιά ή να περπατήσουν 50 μέτρα για να φτάσουν στις κυλιόμενες που είναι λίγο πιο πέρα…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s